“O të bëj fit ty o plas!”, Dorina Mema merr përsipër transformimin e Anxhela Peristerit

Anxhela Peristeri e ka nisur muajin prill në palestër me trajnere personale, Dorina Memën. Këngëtarja ka postuar një video ku është duke praktikuar një nga ushtrimet e sugjeruara nga kampionia e fitness-it me stausin “Dorina Mema më këpute!”. Poshtë videos komenton Dorina e cila paralajmënon transformimin e saj ndërsa i shkruan: “O të bëj fit ty o plas, do apo s’do ti!”. Duket se Anxhela e ka seriozizisht humbjen e kileve dhe ndërtimin e trupit. /Story.al/