“O buzëqumësht”/ Egla debaton me Romeon

Pas përfundimit të ‘Prime-t’ të djeshëm, Egla dhe Romeo kanë debatuar me njëri-tjetrin.

Në mes tyre ka hyrë dhe Meritoni, i cili ka thënë:’Pse po aktroni?’, kjo pasi për të nuk është dukur një debat ‘i vërtetë’, duke marrë parasysh që Egla dhe Romeo kanë patur një marrëdhënie shumë të mirë me njëri-tjetrin që pas rifutjes së Eglës në shtëpi.

Egla: Nuk të ankohem unë ty mo, o buzëqumësht! Unë po të komunikoj.

Romeo: Thjesht po prisja të ktheheshe edhe u ktheve në mënyrën më të shëmtuar!

Meriton: Pse po aktroni, a mund ta di?

iconstyle.al