Nuk ka si malli për prindërit dhe kënga e Venera Lumanit e dëshmon këtë

Për të gjithë ne që kemi mall për prindërit që nuk janë më në jetë apo ata që jetojnë larg nesh, kënga e re e Venera Lumani do na emocionojë shumë.

Ajo lansoi këngën e re me titull “Mall” që flet për mallin që kemi për nënën dhe babain tonë.

Kënga është shoqëruar me videoklip dhe të plotë mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.

/Prive.al