Nuk ka më synime, vetëm disa dëshira. Çfarë do më shumë Aurela Gaçe nga kjo ditëlindje?

Ditën e sotme këngëtarja shumë e dashur Aurela Gaçe feston ditën e lindjes. Në këtë 46-vjetori, këngëtarja ka shkruar disa fjalë dhe ka zbuluar dëshirat e saj.

“Sot ,46 ?.

Dikur, në çdo Tetor te ri, i vendosja vetes disa pikësynime .

Tani ,jo më!

E vetmja gjë që dua është te jem shumë gjatë për të jetuar e gëzuar jetën prane vajzave te mija, ti shoh teksa rriten e të jem aty për to ashtu si prindërit e mi akoma janë per mua….

Te jem pranë familjes time e te vazhdoj të jap tek ju dhuratën me te cilën me pajisi Zoti , këngën, muzikën. Ky nuk eshte pikësynim. Kjo eshte dëshire. Rritet njeriu e fillon mendon e përjeton ndryshe. Prandaj i thone “çdo gjë vjen me moshë”, tani vonë e kam kuptuar. Adoleshente përjete”, shkruan Aurela.