“Nuk e di si u plaka. Vetëm dje mu duk sikur po xhiroja Vallëzim me ujqit” – Kevin Costner

“Nuk e di si u plaka. Vetëm dje mu duk sikor po xhiroja Vallëzim me ujqit”. Shikoj veten dhe mendoj: në fakt, tani jam plak, e megjithatë nuk ndihem kështu kur zbres për të luajtur me vajzën time më të vogël.

Jam i lumtur që kam gjetur këtë profesion që më ka dhënë aq shumë dhe nuk më ka larguar nga familja. Nuk kam asgjë për të fajësuar veten si aktor dhe si baba. Jeta më ka trajtuar aq mirë. Dhe jo, nuk do të dal në pension”.