Nuk duken si gay por kanë vendosur të martohen bashkë, ky është çifti që po trondit botën mashkullore

Një çift djemsh të fuqishëm në profesionet e tyre të cilët janë dashuruar me njëri-tjetrin, duke tronditur botën mashkullore. Bodybuilder-i gjerman Patrick Huber ka zgjedhur Venecian për t’i kërkuar dorën të fejuarit të tij, ish-zhytësit suedez Johan Jimmy Sjodin. Pasi udhëtimit me makinë në Venecia të Italisë, ata morën një gondola dhe porositën një shërbim fotografik për të fiksuar momentet më të bukura të lidhjes së tyre. Setin e fotografive çifti e kanë postuar në facebook, rrjetin social ku ata filluan të njiheshin 17 muaj më parë. Tashmë ata jetojnë bashkë super të lumtur në Munich.