“Nuk bëra më shumë seks në rini”- Këngëtarja e famshëm rrëfen pengun e jetës: Më vjen keq që…

Këngëtarja Toni Braxton ka rrëfyer pengun më të madh të jetës së saj.

Ajo është shprehur se i vjen keq që nuk ka bërë më shumë seks kur ishte e re.

52-vjeçarja tha se duhet të kishte shkuar në parti, të pinte më shumë alkool dhe duhan.

Por këngëtarja rrëfeu se ishte edukimi fetar që e ndaloi të bënte shumë gjëra të duhet ti kishte realizuar në rini.

“Më vjen keq që nuk kam bërë më shumë seks kur isha më i ri. Duhet të kisha pirë më shumë, të kisha shkuar më shumë në parti. Të pija më shumë duhan, madje. Mendoj se edukimi im fetare më ndaloi të bëja shumë gjëra që duhej të kisha bërë,”– tha ajo në një intervistë për The Guardian.

Fituesja e Grammy u shpreh se tani është shumë e madhe në moshë për t’i realizuar.

/Panoramaplus.al