Një grua nuk duhet t’i bëjë kurrë këto sakrifica për një burrë

Shpesh, duke u përpjekur të mbajnë një marrëdhënie dhe t’i pëlqejnë një burri, gratë bëjnë disa lëshime dhe sakrifica, duke shpresuar sinqerisht se i zgjedhuri do të vlerësojë veprimet e tyre. Sidoqoftë, burrat shpesh i marrin gjërat si të mirëqena ose thonë se nuk kanë nevojë për sakrifica. Prandaj, për të shmangur zhgënjimin, gratë duhet të kuptojnë se disa veprime nuk mund të kryhen vetëm për shkak të tekave të të zgjedhurit, përndryshe mund të pendoheni shumë.

Mos hiqni dorë nga kafshët shtëpiake për një të dashur të ri

Nëse një burri nuk i pëlqen macet, kjo nuk është një arsye për ta nxjerrë atë nga shtëpia ose për t’ia dhënë të afërmve. Mbi të gjitha, sot ai nuk pëlqen macen, nesër të afërmit dhe miqtë tuaj, dhe pasnesër as juve. Nëse ai vërtet ju do, ai do të përpiqet të dojë edhe kafshën tuaj, përndryshe ai është thjesht hipokrit.

Mos e lodhni veten me dieta, për hir të kërkesave të partnerit tuaj

Qëndrimi në formë të mirë fizike dhe ndjekja e një diete të duhur nuk dëmton kurrë. Por nëse hani vetëm sallata dhe ezauroni vazhdimisht veten tuaj me aktivitet fizik për shkak të komenteve të partnerit tuaj për kilogramët tuaj të tepërt, atëherë së shpejti mund të keni probleme shëndetësore. Për më tepër, e gjithë puna do të vazhdojë të jetë e kotë, sepse një person i dashur nuk do t’ju qortojë për kilogramët e tepërt, pasi lumturia dhe shëndeti juaj janë përparësi për të.

Mos pranoni të keni një fëmijë vetëm sepse burri e dëshiron atë

Nëse nuk jeni ende gati për amësinë ose nuk doni të keni fëmijë fare, atëherë kjo është e drejta juaj dhe duhet ta mbroni atë. Mbi të gjitha, ky është një vendim shumë serioz që nuk duhet të merret nën presionin e një burri.

Mos lejoni një burrë të hyjë në veshjet tuaja

Ai mund t’ju këshillojë se cilën veshje duhet të vishni ose cilat këpucë të zgjidhni, por një burrë nuk ka të drejtë t’iu komandojë se si të visheni. Në fund të fundit, ky është stili, shija, preferencat tuaja, me të cilat ai duhet të merret dhe të mos imponojë idealet e tij.

Mos e bëni tatuazh emrin e tij

Për të demonstruar fuqinë e dashurisë së tyre, disa çifte bëjnë tatuazhe të përbashkëta. E gjithë kjo është shumë e bukur, derisa të dashuruarit papritmas ndahen. Dhe pastaj do të duhet të vraponi në sallon dhe të heqni qafe tatuazhin. Mos i pranoni kurrë këto marrëzira.

Mos e lini veten të jeni në kontroll të vazhdueshëm

Ju nuk duhet të raportoni vazhdimisht, ku keni qenë, me kë ose kë keni përshëndetur. Të gjitha këto mund t’i thuash vetëm për lehtësinë tënde, por jo për shkak të kërkesave.

Mos i lejoni t’ju përdorin financiarisht

Nuk ka asgjë të turpshme që një grua të paguajë dy herë në një lokal nëse e ka harruar portofolin e tij ose ka disa vështirësi financiare. Por kjo nuk duhet të bëhet normë, pasi nuk keni nevojë për një njeri që nuk mund të paguajë as kafen e vetë.

Mos pretendoni se jeni budallaqe

Ndonjëherë gratë përpiqen të pretendojnë se janë budallaqe në mënyrë që të mos trembin një burrë me të dhënat e tyre intelektuale. Por duke vepruar kështu, ti dëmton veten tënde, sepse gratë budallaqe pëlqehen nga të njëjtët burra mendje ngushtë dhe nëse i zgjedhuri mendon se je shumë e zgjuar dhe duhet të veprosh më thjesht, le të kërkojë dikë tjetër.

Mos i shmang miqtë për shkak të tekave të partnerit

Ju nuk duhet të refuzoni të komunikoni me miqtë tuaj të dashur vetëm sepse burri juaj nuk i pëlqen ata. Askush nuk e detyron atë të jetë mik me ta, kështu që ai nuk ka të drejtë të kufizojë komunikimin tuaj. Gjithmonë përpiquni të gjeni një kompromis në një mosmarrëveshje me të zgjedhurin tuaj, por nëse ai nuk dëshiron të takohet me ju në asnjë mënyrë, atëherë ky person thjesht nuk ju kënaq. Pranojeni këtë dhe vazhdoni të kërkoni lumturinë e vërtetë.