Nik Xhelilaj në Gjermani në krah të një femre simpatike

nik-xhelilaj

Aktori 33 vjeçar Nik Xhelilaj pas Turqisë po bën karrierë në Gjermani, ku shfaqet në të gjitha eventet kinematografike atje. Shumë në formë, me flokët e rritura dhe në kulmin e tij si aktor, së fundi është fotografuar në krah të një femre simpatike, që mund të jetë pjesë e kinemasë po ashtu. Kjo është nga shfaqjet e para të tij, që pas zhurmës për nisjen e karrierës së re në Gjermani. Regjisori Philip Stolzl e zgjodhi protagonist kryesor të filmit me famë historike “Winnetou”, rol për të cilin u shndërrua në hero kalorsiak me shumë muskuj. Premiera botërore e tre filmave prej 90 minuta transmetohet këtë vit në kanalin RTL. Katër vite më parë Niku, pasi kishte luajtur në disa filma shqiptarë, dhe pasi kishte prezantuar festivalin e Këngës në RTSH mori ofertë nga kineastët turq, për të qenë aktor kryesor në serialin televiziv “Kayıp Şehir Dizisi”.