Nga Irma Libohova tek Ketrin Gjoçaj, artistet e famshme që fëmijë mblidhen bashkë për një natë

“Rikthim në fëmijëri”, ishte tematika e emisionit të së mërkurës “Soiree” në “Top Channel” që drejtohet nga Jonida Shehu, një program në bashkëpunim me Alda Bidën dhe Bledi Laçon. Nga Irma Libohova, Myfarete Laze, Ketrin Gjoçaj, etj rrëfyen fëmijërinë në skenë ndërsa shijonin verë të kuqe. Në fund u mblodhën të gjithë së bashku për një foto, që do e ruajnë si kujtim të kësaj nate në ekran.