Nëse dy persona janë destinuar për të qenë së bashku, ata do ta gjejnë njëri-tjetrin kudo

Është e vështirë të përshkruhet. Por për një kohë të gjatë dukej se më mungonte një pjesë jetike e imja. U zgjova dhe kujtova ditën kur e takova. U shtriva dhe mendova përsëri për çdo gabim që kam bërë.

Kam ende gjëra që më kujtojnë ty, sepse ti ishe i pari që më detyrove t’i provoja ato. Ende mbaj një birrë që e pi me ju në fantazitë e mia, sepse ishte e preferuara juaj. Emri juaj nuk përmendet më në biseda. Njerëzit kanë ndalur të pyesin për ju. Të gjithë përveç meje. Dhe çdo ditëlindje mendoja, të shkruaja ose të telefonoja, por kisha frikë nga ajo që ndjeja. Kisha frikë të mësoja se nuk të mungoja aspak.

Dikur këto mendime më mbushnin, ndërsa sot ndihem e zbrazët. Sepse kur u largove more me vete një pjesë të timen. Ti nuk e di, por çdo të Diel i lutesha Zotit që të ktheheshit. “Kur dikush është në zemrën tuaj, ai kurrë nuk largohet plotësisht. Ai mund të kthehet edhe atëherë kur nuk e pret”.

Kanë kaluar shumë javë, vite dhe unë ende shoh reflektimin tim në pasqyrë dhe ju shoh. Unë shoh anët tuaja më të mira, ato që kam ndjerë përmes dashurisë tuaj, ato që më mësove, ato që ke menduar për mua. Falë jush, jam bërë një tjetër njeri.

Unë vazhdova jetën dhe atëherë ndodhi… Emri yt u shfaq në telefonin tim, ashtu siç gjithmonë e dëshiroja. Ajo që përjetova në ato momente ishte ekstazë, frikë dhe mosbesim. Ju u rikthyet. Një bisedë e vogël hyri në zemër. Para se të takoja qëndrova tre orë në pasqyrë. Një milion pyetje lindën në kokën time, por për çudi përgjigjet nuk kishin rëndësi. E vetmja gjë që kishte rëndësi ishte që u kthyet. Nuk ka rëndësi se çfarë thonë të tjerët, e rëndësishme është që jeni këtu. Kur të pashë, ndjeva që një pjesë e imja u kthye. Tashmë zemra ime ishte e plotë, pasi në fund të fundit, ishe ti që më mësove se dashuria e vërtetë nuk kalon me kohën. Nëse Ajo është mjaft e fortë kapërcen kohën, rrethanat dhe ndarjen.

Më ke dhënë mjaftueshëm arsye për të besuar dhe nuk u dorëzova. Nuk kam ndalur së besuari se do ta gjesh rrugën për t’u rikthyer sërish tek mua. Tashmë njerëzit më shohin dhe thonë se jam më e lumtur. Dhe është e vërtetë: Unë jam më e lumtura në botë kur ti je pranë meje.

Burimi / https://emozionifeed.it/