Nënë e dy fëmijëve, Teuta Krasniqi vishet sërish me të bardha

Seti i ri i fotove që e paska realizuar Teuta Krasniqi, qenka mbresëlënës. Aktorja e njohur kosovare ka publikuar në Instagramin e saj fotografitë e reja, të cilat janë tejet profesionale. Krasniqi shfaqet shumë e kuruar dhe me një grim natyral, derisa flokët e saj janë shumë më të gjata se zakonisht, shkruan Prive. Në këto imazhe Krasniqi tashmë nënë e dy fëmijëve ka zgjedhur të paraqitet me veshje të bardha dhe të ketë shumë dritë.