Nënat e showbizit që erdhën në formë disa ditë pas lindjes

Ato pavarësisht angazhimeve që kanë, kanë zgjedhur të krijojnë familje dhe tani fëmijët janë prioriteti i jetës së tyre.

St-2 St-3 St-4 St-5 St-6 St-7

Por ama, meqenëse janë figura publike e i kanë të domosdoshme paraqitjet skenike, këto këngëtare duhet të duken në formë, ani pse kanë kaluar nëpër procesin e shtatzënisë duke shtuar dhjetëra kilogramë në fizikun e tyre. Të heqësh kilet s’është aspak e lehtë, andaj kushdo që e bën, meriton t’i heqim kapelën, shkruan Prive. Më poshtë disa nga gratë e showbizit shqiptar, që erdhën në formë menjëherë pasi u bënë nëna