Nëna e Nejmarit lidhet me një djalë 6 vite më i ri se i biri

Diçka shumë interesante ka ndodhur me në qendër të vëmendjes, Nejmarin dhe nënën e tij. Nëna e yllit brazilian, Nadine Goncalves, para pak kohësh u nda nga burri i saj, i cili njëkohësisht ishte edhe babai i sulmuesit të PSG-së, teksa nuk ka vonuar të gjejë edhe partnerin e ri.

Në një foto të postuar në profilin e saj zyrtar, nëna e Nejmar shfaqet shumë e dashuruar me një djalë 22-vjeçar, i cili gjithashtu është dashuruar me Nadian.

Diçka e pazakontë kur e mendon, duke ditur se vetë djali i saj, Nejmar është 6 vite më i madh se bashkëshorti që ajo do të ketë në krahë në vazhdim.

Megjithatë në Amerikën Latinë është një kulturë e ndryshme dhe njerëzve nuk iu bën përshtypje mosha, por duan të shijojnë çdo gjë në maksimum.

PANORAMASPORT.AL