Në ditën e Pavarësisë së Kosovës, Sokol Balla zbulon një sekret

Në kuadër të të gjitha urimeve për pavarësinë e Kosovës, është bashkangjitur dhe urimi i moderatorit të njohur Sokol Ballës. Ndryshe nga të tjerët Balla ka treguar dhe një sekret. Moderatori ka zbuluar se tashmë ka aplikuar për nënshtetësinë kosovare dhe pritet që pret të marrë shumë shpejt pasaportën. ‘Urime Kosovë, nga shtetasi yt me i i ri’, shkruan Sokol Balla. Kujtojmë që Balla është drejtues i emisionit ‘Real Story’ në Vizion Plus prej vitesh, pas shkëputjes nga Top Channel. Ai është një nga figurat më të njohura që ka kontakte të drejtëpërdrejta me politikanë të rëndësishëm në vend./Who