Ndërkohë që Brad Pitt shijon romancën me Charlize Theron, Angelina Jolie kapet duke…

Angelina Jolie jo vetëm që mund të aktrojë, por është e aftë edhe në sport. Ajo është parë ditën e djeshme në 20 janar duke kaluar një pasdite ndryshe nga ditët e tjera me dy binjakët e saj 10-vjeçarë, Vivienne dhe Knox, duke ushtruar sportin ‘Climbing’. Të gjithë u shtangën kur zbuluan sa e aftë ishte 43-vjeçarja në këtë sport, shkruan Who. Këto kohë ajo është parë të kalojë më shumë kohë me fëmijët e saj ndërkohë që thuhet se ish-bashkëshorti i saj, Brad Pitt, po fillon të njihet me aktoren Charlize Theron.