Ndahen Young Zerka dhe Ronela Hajati

Edhe një lidhje dashurie në mes dy të njohurve ka përfunduar! Prive ka marrë vesh nga burime pranë çiftit, se reperi Young Zerka dhe këngëtarja Ronela Hajati i kanw dhënë fund romancës së tyre disa vjeçare. Young Zerka me nuk e ndjek Ronelën as në Instagram dhe jo rrallë herë ky veprim në rrjetet sociale është parë si shenjë që marrëdhënia mes dy personave ka përfunduar. Ata asnjëherë nuk e kishin konfirmuar lidhjen e tyre të dashurisë në publik, megjithatë nga mënyra se si flisnin me njëri tjetrin dhe mënyra se si e komentonin me njëri tjetrin, e dëshmonin se ata ishin bashkë, shkruan Prive.