Natalie Portman: Bukuria e pakohë e aktores që sot mbush 40 vjeç

Në vitet ’90 Natalie Portman nisi karrierën e saj në Hollywood dhe që prej asaj kohe, imazhi i saj ka qenë një nga më natyralët dhe të komentuarit nga fansat.

Ajo sot feston 40-vjetorin dhe vazhdon të jetë po aq e freskët dhe natyrale sa dikur. Prej kohësh u bë frymëzim për shumë vajza dhe gra, sidomos me modelin bob të flokëve që të gjithë e kopjuam prej saj.

Ajo bën shumë pak grim dhe gjithmonë i qëndron besnike freskisë, por edhe me pamjen ka eksperimentuar shumë. Me pak foto po ju tregojmë evolucionin e saj.