Nami! Sara dhe Atdheu largohen bashkë nga Përputhen

Diten e sotme Sara ka terhequr deklaraten per Geljanin ku eshte shprehur se nuk ishte menduar mire. Ne anen tjeter Atdheu ka thene se njohja me Antonelen nuk eci dhe ajo e di arsyen.

Keshtu qe ne nje takim kater minutsh mesa Sares dhe Atdheut ata vendosen qe te dalin bashke nga programi dhe te vazhdojne njohjen e tyre jashte.

Sigurisht qe ka patur polemika ne studio ku dhe Geljani eshte shprehur i zhgenjyer prej fotove dhe videove te dyshes ne rrjet.