Muzikë, kërcim dhe cigare”, ja si e kaluan natën e parë banorët e Big Brother Vip

Startoi në ekranin e Top Channel, Big Brother Vip ku u prezantuan 14 konkurrentën e parë.

Por nata e parë ka nisur me shumë alegri ku dhe banorët po njihen njëri me tjetrin.

Në natën e parë banorët shijuan ritmet e muzikës dhe po kërcyen së bashku.