Mozzik & Getinjo shpërthejnë ndaj kompanisë që u zhduku këngët: Nuk na menaxhuat, na mbajtët të burgosur…

Vëllezërit e famshëm nga Kosova, Mozzik dhe Getinjo dhanë lajmin se nuk do të jenë me pjë e “On Records”, pasi kompania në fjalë u fshiu të gjitha këngët. Vëllezërit e hit-eve “Kokaina”, “Xhelozia”, kanë vazhduar postimet e tyre me mesazhet që i kanë dërguar drejtuesve të kompanisë pas prishjes së bashkënumit, vite shumë të sukseshme për ta. Mes të tjerave ata i drejtohen kompanisë me fjalët: “Cila ka qenë arsyeja të na mbani të mbyllur, të burgosur, të thyer, të larguar nga kolegët pa pikë arsye?”. Story. al ju sjell mesazhin e plotë të djemve ku rrëfejnë shumë të vërteta nga paskuinta e një karriere të shkëlqyer. Kujtojmë që Mozzik dhe Getinjo, ishin të vetmit repera që shoqëroheshin nga truproja në koncerte apo evente, që do të thotë se fitimet e tyre kanë qenë vërtet të mëdha.