Motrat Kardashian, si arritën të duken më në formë pas lindjeve

Femrat e familjes Kardashian janë gjithmonë në qendër të vëmendjes, jo vetëm nga mediat por dhe nga ndjekësit e tyre. Ndërkohë që ne kërkojmë zgjidhje se si të dobësohemi mesa duket Kylie, Khloe, Kim dhe Kourtney kanë gjetur formulën e duhur, pasi format e tyre trupore janë po njësoj edhe pas shtatzënive, madje mund të themi se duken edhe më mirë, shkruan Who. Ja si dukeshin para, gjatë shtatzanisë dhe pas lindjes Kylie Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian dhe Khloe Kardashian.

Kardashians-2 Kardashians-3 Kardashians-4 Kardashians-5