Motrat e famshme kalojnë çdo limit, lakuriq dhe trup me trup në kopertinën e revistës

Motrat e famshme të botës së modës, Bella dhe Gigi Hadid duket se kanë kaluar çdo limit në setin e fundit të fotove artistike. Të zhveshura nudo dhe trup më trup, do të shfaqen ato në kopertinën e revistës “Vogue” UK të muajit mars 2018. Fotot e realizuara nga Steven Meisel kanë ngacmuar shumë fantazinë e meshkujve, të cilët kanë vërshuar me komente.