Mos e humb! Brenda eventit që strehoi fytyrat engjëllore të Instagramit

Nëse ju pëlqen të tymosni shisha, duhet të dini se këtë fillim muaji u prezantua brandi më i ri dhe inovativ i shishave.

Ju prezantojmë Innovade, një brand special që përfaqëson një model modern dhe tejet të sofistikuar të shishave.

Prezantimi i këtij produkti u realizua gjatë një eventi të veçantë të organizuar nga “Shisha Room”.

Një natë, vlera e së cilës u shtua edhe më tepër falë prezencës së personazheve të përzgjedhura të muzikës si dhe komedisë.

Innovade përbën esencën e këtij eventi, dhe tashmë ky produkt shërbehet rregullisht të gjithë klientëve që vizitojnë “Shisha Room”, duke ofruar një eksperiencë unike.

Duhet ta provoni dhe do ndjeni diferencën që në tymosjen e parë!