Morena Taraku mund të jetë fejuar, tregon unazën në fotot e fundit

Modelja dhe këngëtarja shumë seksi nga Kosova, Morena Taraku mund të jetë fejuar në fshehtësi. Dyshimet lindin nga unaza në gishtin e fejesës, që ajo e ekspozon në fotot që ka postuar nga mesi i dhjetorit e në vazhdim. Në çdo foto të fundit ajo me stil përpiqet të verë në dukje unazën rreth.