Modele gërshetash për flokë që mund t’i bëni pa ndihmën e askujt

Gërshetat nuk janë të thjeshta për t’i bërë aq sa duken. Edhe gërshetat që supozohet të jenë “të lehta” në Pinterest duket se kërkojnë një lloj magjie flokësh ose forcë mbinjerëzore të duarve. Sarah Potempa është këtu për të ndihmuar në rregullimin e gërshetave.

Nëse nuk jeni tashmë të njohur me Potempa, ajo është një stiliste e famshme dhe themeluese e Beachwaver, pajisja e famshme e kacurrelave. Ajo është gjithashtu një eksperte e gershetave. Potempa përfundoi një herë një sfidë prej 365 ditësh të gërshetave, ku ajo bëri gërsheta të ndryshme çdo ditë të vitit. Nëse kjo nuk është dëshmi e talentit dhe përkushtimit të saj, ne nuk e dimë se çfarë është.

Kështu Potempa është këtu të na mësojë teknikat e saj të preferuara bazuar në gjatësinë e flokëve dhe teksturat tona, të gjitha në nivele të ndryshme të vështirësisë. Këtu, ajo ndan këshillat e saj më të mira se si të gërshetoni flokët – së bashku me mësimet për bishtalec për flokë të shkurtër, flokë të drejta, flokë kaçurrelë dhe më shumë.