Moda e pranverës/ Këpucët dhe sandalet e duhura për këtë stinë

Kjo pranverë ka sjellë modele të mrekullueshme të këpucëve për të pasionuarit ndaj tyre. Live About me anë të një shkrimi ka mbledhur llojet e këpucëve që janë trendi për këtë pranverë. Nëse ju i blini këto këpucë apo sandale do të keni ndryshim në pamjen tuaj. Këtë sezon preferohen këpucët me kordele, ato me lule dhe ato këpucë shumëngjyrëshe, shkruan Prive. Prandaj, nëse doni që këpucet tuaja t’ju shkojnë me çdo lloj veshje, hidhini një sy këtyre modeleve.

Sandale-2 Sandale-3 Sandale-4 Sandale-5 Sandale-6 Sandale-7 Sandale-8 Sandale-9

Sandale-1