Mirush Kabashi në karrige me rrota duke mundur sëmundjen (foto)

Artisti i madh, Mirush Kabashi prej disa kohësh po përballet me shumë sukses me një sëmundje të vështirë.

Ditën e sotme është publikuar një foto e tij, ku artisti shfaqet në një karrige me rrota, por i buzëqeshur dhe plot jetë.

Foto është publikuar nga Oriela Cano, pasi artisti ka përfunduar radioterapinë.

Një muaj më parë Mirush Kabashi festoi 72 vjetorin e lindjes.