Miriam Cani ditë vere si në parajsë/ lule, fruta, verë të kuqe

Miriam-Cani-2

Këngëtarja Mirian Cani tashmë është identifikuar si fytyra engjëllore e muzikës. Trajnerja e “The Voice Kids” ka realizuar një set fotosh artistike në natyrë ku shihet duke shijuar Ditën e Verës. Diell, fruta, ëmbëlsira dhe një gotë verë e kuqe në dorë ishin menyja e një dreke, pamja e së cilës të bën të imagjinosh parajsën. /Story.al/