Mirëmëngjesi “ujë e sapun” i Miriam Canit, shikoni si duket

Trajnerja e ” The voice kids”, Miriam Cani ka thënë “Mirëmëngjes!” Me pamjen “ujë e sapun”. Këngëtarja duket shumë e freskët, dhe vërtet nuk shohim ndonjë ndryshim të madh nga pamja e saj me grim apo jo? Dhe të gjitha meritat i merr lëkura e pastër e artistes.