Mihrije Braha i lë të gjithë me gojë hapur, e nxehtë për festa si Marilyn Monroe

Këngëtarja 49 vjeçare nga Kosova, Mihrije Braha ka realizuar një set të nxhehtë fotosh në atmosferën e gëzueshme të fundvitit. Super në formë dhe elegante ajo pozon e nxhehtë pranë pemës festive si një Marilyn Monroe e vërtetë, para aparatit fotografik të Avni Selmanit. Artistja ëshë nënë e një djali të rritur nga martesa mbi 25 vjeçare me këngëtarin Naim Abazi.