Mickey Rourke dhe Axl Rose të transformuar, shihni si ishin dikur

Mickey Rourke, 66 vjeç dhe Axl Rose, 56 janë shfaqur së bashku në një foto në Staples Center të Los Angeles dhe pothuajse nuk njihen. Aktori dhe lideri i grupit të famshëm Guns N’Roses janë fotografuar së bashku dhe fotoja e tyre është bërë virale në rrjet. Të dy yjet e muzikës dhe të kinemasë, dy legjenda të viteve ’80-tw dhe ’90-të-’90-të, tregojnë shenjat e kohës, por edhe të jetës së tyre të padisiplinuar dhe sigurisht shumë trasgresive./Ballkanweb