Mevlani e thotë troç: Kishit shkuar në hotel më mirë, u tejkalua si takim i parë

Takimi i Melisës dhe Fatjonit, u shoqërua me polemika të shumta në studio. Kjo për faktin se dyshja u pa tepër e afruar, e nuk i kursyen puthjet e përqafimet.

Mevlani, i cili ka dalë në takim me Melisën më herët, tha se gjestet e bëra, të bënin të mendosh që vendi i duhur për Melisën dhe Fatjonin nuk ishte lokali ku ndodheshin, por ambientet e një hoteli.

“Nga gjithë ato gjestet që keni bërë, për mendimin tim ishit në vendin e duhur më shumë të shkonit në hotel”, tha Mevlani.

Top Channel