Meritoni dhe Ilnisa kryejnë marrëdhënie seksuale? Juli dhe Egla hedhin dyshimet

Meritoni dhe Ilnisa qendronin të mbuluar në krevat teksa janë komentuar nga Egla Albi dhe Juli. Juli ka hedhur dyshimet se po kryejnë marrëdhënie seksuale.

Gjë që ka revoltuar Eglën e cila e sheh si gjë shumë të shëmtuar. Më tej Juli ka vazhduar edhe duke kujtuar pyetjen të cilën i kanë bërë Meritonit nëse do kryente marrëdhënie.

Ndiqni videon mëposhtë: