Meri Shehu paralajmëron këtë shenjë horoskopi: “Ju presin 7 vite të tmerrshme”

“Shenja e Luanit do të ketë një muaj tejet të vështirë. Tërmete dhe paqëndrueshmëri.” Kështu ka paralajmëruar astrologia Meri Shehu në një bisedë me Rudina Magjistarin në televizionin “Klan”. Por jo vetëm kaq, Meri theksoi se do të ketë edhe një shtatë vjeçar me luftë, me shumë debate, skandale e ulje në detyrë. Sipas saj, edhe shenja e binjakëve do të preket nga shtatë vjeçari i luftës.