“Mendon se më dridhet qerpiku”, konkurrentja e “Përputhen” vë veten në rrezik, i del përpara makinës (Video)

Alba dhe Endi kanë zhvilluar takimin e tyre në “Për’puthen” për tu njohur më mirë me njëri-tjetrin, por gjithçka ishte e mbushur me të papritur.

Konkurrentja u doli përpara makinës së Endit ose siç njihet ndryshe Batmani, gjatë kohës që ai po shkonte drejt saj.

Me guxim ajo ka sfiduar Endin, duke i folur gjatë gjithë kohës, por më pas nisën të diskutonin.