Megi Ndokaj Vs Sara Kolami, kush ka dekoldenë më të bukur?

Ish-velina e Ardit Gjebresë dhe prezantuesja e “In TV”, kanë qenë bashkë me stil veshjesh krejt të kundërt. Megi ka preferuar të kuqen e fortë, ndërsa Sara këtë kostum seksi që i jep shumë prezencë.