Mbesa e Princeshë Diana në lidhje me miliarderin 60-vjeçar

Që nga vera e vitit të kaluar, po flitet për një romancë mes mbesës së Princeshës së ndjerë Diana, Lady Kitty Spencer dhe manjatin e modës Michael Lewis.

Kitty-Spencer-3

Por vetëm një ditë më parë, çifti vendosi që ta konfirmonte lidhjen, duke u shfaqur bashkë në publik.

Kitty-Spencer-2

60-vjeçari dhe 28-vjeçarja u fotografuan në shoqërinë e njëri-tjetrit në Manhatan, ndërkohë që verën e kaluar ishin fotografuar duke dalë njëri pas tjetrit nga i njëjti hotel, por nuk e konfirmuan lidhjen e tyre./Panorama Plus

Kitty-Spencer-4