Matjet e fundit tregojnë se trupi i Kim Kardashian i përket ‘kategorisë së atleteve’! Zbuloni peshën e yllit të “KUWTK”!

Në qershor, ajo zbuloi se humbi edhe më shumë peshë pasi rishikoi stilin e jetës së saj për t’u përshtatur me veshjen e Marilyn Monroe për Met Gala. Të mërkurën, Kim Kardashian, 41 vjeç, dokumentoi një test që bëri që mati densitetin e saj të kockave dhe përqindjen e yndyrës në trup, duke zbuluar se ajo është në kategorinë e atleteve.

Testet treguan se ajo kishte ulur përqindjen e yndyrës së saj trupore nga 25% në maj të vitit 2021 në 18.8% në testin e bërë të mërkurën, 3 gusht. Pesha e saj gjithashtu zbriti nga 56 kilogramë në 52 nga maji 2021 deri në gusht 2022.

Personi që bëri testin i tha asaj se kockat e saj janë më të forta se 93% deri në 97% të popullsisë në bazë të moshës, gjinisë dhe përkatësisë etnike. Më 10 maj 2021, përqindja e saj e yndyrës trupore ishte 25% dhe tani ishte 18.8%, të cilën personi që bënte testin e quajti ‘kategoria e atleteve’.

Ajo shtoi se nuk ka humbur asnjë masë vitin e fundit me muskujt e saj. Në qershor, Kim zbuloi se humbi edhe më shumë peshë duke ndryshuar stilin e jetës së saj për t’u përshtatur me veshjen e Marilyn Monroe për Met Gala. Ajo kishte humbur 16 kilogramë për t’u përshtatur në fustanin ikonik në maj, duke zbuluar se që atëherë humbi pesë kilogramë të tjerë.

Top Albania Radio