Martesë në 2019? Shënoni 10 datat më të favorshme për dasmën!

Po planifikoni që të martoheni këtë vit dhe po shikoni për datat më të mira në 2019? Nëse përgjigja është “Po”, atëherë do ju sugjerojmë disa nga datat më të përshtatshme për këtë vit që të kurorëzoni dashurinë tuaj në martesë. Sipas faqes “Zolo”, e cila është e specializuar në fushën e dasmave, ka shkruar se në 2019-n është vjeshta stina më e preferuar e nuseve! Gjëja e parë që do të vendosni për dasmën tuaj është pikërisht data. E kjo zakonisht përkon me një kujtim, përvjetor, apo thjesht çifti e zgjedh të organizojë ceremoninë e dasmës në një ditë, që u përshtatet planeve të tyre.
“Zolo” ka radhitur 10 datat më të favorshme për t’u martuar në vitin 2019.

-20 tetor

-18 gusht

-13 tetor

-29 shtator

-2 shtator

-8 shtator

-22 shtator

-6 tetor

-15 shtator

-27 tetor

/Panorama Plus