Martesat dhe fotot e rralla të shkëputura nga albumet

Kujtimet nga dasma janë ndoshta nga më të bukurat që një njeri ka në jetën e vet. Por çfarë ndodh kur gjërat nuk dalin siç e kishe menduar? Më poshtë po iu sjellim disa nga momentet më të bukura të shkëputura nga martesat, sipas Top Channel.