“Mami & babi”, Zaimina Vasjari prezanton për herë të parë bashkëshortin me këtë foto

Zai-2

Khloe është fëmija që presin të sjellin në jetë këngëtarja Zaimina Vasjari dhe partneri i saj, Klodian. Në muajt e fundit të shtatzënisë Zai është dorëzuar, duke ndarë me ndjekësit foton e parë familjare pak para lindjes së fëmijës. “Mami & babi” është diçitura e fotos së shkëputur nga seti i fotove artistike të realizuara në shtëpinë e tyre.