“MAKE UP FOR EVER” sjell në Shqipëri një ndër “make up artist” më të mirë në Europë, ja sekretet e tij për grim të sofistikuar

Gabrielle Brunelli, një ndër “make up artist” më të mirë në Europë do të jetë në Shqipëri në datat 4-5 dhjetor, ardhja e të cilit është mundësuar nga “MAKE UP FOR EVER”. I shquar për spektaklin që ofron si make up artist famoz, do të keni mundësinë të ndiqni nga afër performancën e tij gjatë një kursi dy ditor të nivelit të parë që mundësohet nga “MAKE UP FOR EVER” në Tiranë. Drejtori artistik Brunelli do të demonstrojë të gjitha sekretet asaj që quhet “Baza Korrektive” në grim, për të gjithë ata apo ato që duan të bëhen mjeshtër të vetvetes dhe të të tjerëve në aplikimin e make up-it. Në fund të trajnimit, mund të çertifikoheni pasi do të keni përvetësuar të gjitha demonstrimet “live” të Gabriellle përkatësisht për; Make Up Beauty, korrektiv, studimin e fytyrës, buzëve, syve dhe ziogmatikut, teorisë së ngjyrave, zgjedhjes së fondatinës, zgjedhjes së korrektorit, pudrës apo teorisë e çelët dhe e errët, bazsë perfekte për çdo tip lëkure, si dhe make up-in e syve&teknikat, apo make up-in natyral dhe të sofistikuar. Për të asistuar dhe për t’u çertifikuar nga Brunelli drejtohuni tek “New Look Tina”–MAKE UP FOR EVER.

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova në hyrje të ish-bllokut.
Nr. Kontakti : 0693177428 ose [email protected]

Mos harroni! Data: 4 dhe 5 Dhjetor, 2016

MAKE UP FOR EVER