Luizi-Kiarës: Një puthje na nxjerr fitues nga BBVip

Luizi dhe Kiara në një moment që janë ndodhur vetëm së bashku janë shprehur sërish më njëri tjetrin për lidhjen e tyre. Kiara e ka pyetur Luizin se pse është me kaq rëndësi për të puthja mes të dyve, e ndërsa Luizi ia ka kthyer se jemi në lojë dhe kjo puthje mund të na mbajë gjatë brenda shtëpisë, madje duke dalë edhe fitues./M.T/dritare.net