LUIZ EJLLI PLANI “TOP SECRET” ME KIARËN PAS BBVIP

Histori, foto paparaci dhe rrëfime ekskluzive me në krye Luiz Ejllin, do i gjeni në kopertinën e re të revistës “Story”