Luana merr konfirmimin e belit të hollë jo me rrobabanje, por me pardesy

Luana Vjollca mbase i ka dhënë fund thashethemeve për ‘photoshop’ me fotot e publikuara për 1 mars. E veshur me një pardesy, xhizme me takë, e kushedi çfarë poshtë xhaketës, vëmendja është tek beli i hollë i saj, theksuar nga rripi i pardesysë.

Meqë sa herë hedh foto me rroba banje e akuzojnë për photoshop, tani Luana ka pozuar me pardesy dhe askush nuk ka çfarë të thotë, të paktën derisa të dalë prapë me rroba banje e t’i ndezë fjalët nga e para.

Ju keni çfarë thoni apo do i jepni pak pushim nga komentet negative?/revistawho.com