Lorik Cana burri më seksi shqiptar? Komentet pro dhe kundër

Screenshot_2018-10-26-16-52-11-2
Një pyetje në Instagram e tipit: “A është Lorik Cana burri më seksi shqiptar?”, ka shkaktuar poletika mes komentuesve. Ishte kjo pyetja në të cilën “Prive” po kërkonte përgjigje për ish-kapitenin simpatik të Kombëtares Shqiptare të Ftubollit. Dhe janë vajzat ato që e kanë dhënë maksimalisht aprovimin e tyre për futbollistin, i cili përveç për aftësive që ka treguar gjithmonë në fushë është shquar edhe për pamjen fizike. Por ka edhe nga ato që mendojnë se epiteti “seksi” nuk duhet t’i jepet kurrë një burri. Ju si mendoni?