Lori Hoxha ka disa ide fantastike për ju, ndërkohë që rrini në shtëpi

Duke pasur parasysh faktin se jemi 24 orë të mbyllur në shtëpi gjëja e vetme që na mbetet për të bërë, përveç ushqimit dhe librave janë filmat. Të gjithë e pëlqeni idenë e të qëndruarit në shtrat duke shikuar filma, me një tas me kokoshka para. Mirëpo vështirësia më e madhe është përzgjedhja e filmave. Trashëgimtarja e “Top Channel”, Lori Hoxha ka menduar për ju. Ajo  ka publikuar në “Instastory” disa tituj filmash që nuk duhet t’i humbni.

Lori gjithashtu ka ndarë dhe përshtypjet e saj për çdo film që ka parë. Nuk ju mbetet gjë tjetër veçse t’i hidhni një sy listës më poshtë.

4C85C435-3929-4C89-9AD5-2D54948203BC

F80B8274-57F1-4988-98A3-BAE7F9AC5D36

5A2BB38C-88D6-4530-837C-68A00AD1FF0D

B9B14EB5-F7AD-433A-9274-0916CADD1347
8E47FC65-1685-429D-96E5-92050AAFE5F8

73D4C6BE-12DC-413B-80DA-7C593F12AC46

2D4B1E3F-21EB-4D52-81B2-8E888349103F