Letizia vesh kostumin e mrekullueshëm me pendë!

Kostumet e zinj janë një nga veshjet më elegante për gra, por ato që i japin më shumë pamje kësaj lloj veshje, janë detajet.

Letizia-2

Dhe kush më mirë sesa Letizia di të zgjedhë detajet e duhura në veshje?

Mbretëresha e Spanjës e solli kostumin e saj të zi në një tjetër nivel, duke bërë që në mëngët e saj të ishin që qepura pendë.

Letizia-3

Kombinuar me taka të zeza dhe flokët e errët, mund të themi se ky ishte një nga look-et më përfekte të saj.

/E.B-dritare.net