Ledina Çelo, si dukej 20 vite më parë?

Vitin ikin shpejt, por me Ledina Çelon koha është treguar bujare. Kengëtarja, e cila tani i dedikohet familjes jashtë Shqipërisë ka ndarë me miqtë një foto të para 20 viteve. Brune më flokë të gjata, ndryshe nga sot që është bionde. Sa për pamjen pavarësisht se kanë kaluar dy dekada, dhe ajo sot është nënë e dy fëmijëve duket po njësoj e freskët.